placeholder

Otteluennakko: FC Lahti – HJK

Kuhnureiden kausi on ollut tähän mennessä aaltoilevaa. Hyviä pelejä on saattanut seurata huono peli, kuten viimeksi kävi. Toissa viikon maanantaina Lahti kukisti hallitsevan Suomen mestarin SJK:n tyylipuhtaasti numeroin 3-0, mutta kärsi saman viikon sunnuntaina 0-3 vierastappion IFK Mariehamnia vastaan. Mikäli joukkue haluaa tavoitella sarjan kärkisijoja, otteisiin on tultava tasaisuutta. Pelaamisen taso itsessään on ollut hyvinä päivinä jo laadukasta. Nyt vastaan asettuu rakas vihollinen HJK. Otteluun ei varmasti tarvitse lahtelaisleiriä erikseen motivoida, vaan kentällä tullaan takuuvarmasti näkemään kaikkensa antava joukkue. Valmennuksen onkin huolehdittava siitä, ettei latautuminen mene ylitse.

HJK aloitti kauden 2016 nälkäisesti jäätyään viime kaudella ilman pokaalia. Tällä kaudella meno on ollut tuloksellisesti vakuuttavaa, sillä yhdeksästä pelistä se on onnistunut keräämään 20 pistettä ja pitää sarjan kärkipaikkaa yhdessä IFK Mariehamnin kanssa. Joukkueen miehistöstä löytyy laatua vaikka muille jakaa. Japanilainen Atomu Tanaka, nigerialainen laitahyökkääjä Nnamdi Oduamadi, kolumbialainen hyökkää Alfredo Morelos, sierraleonelainen keskikenttäpelaaja Medo sekä puolustajat Ville Jalasto ja Taye Taiwo muodostavat ryhmän kivikovan ytimen. Meritoitunut keskikenttäpelaaja Anthony Annan on loukkaantuneena, eikä ole HJK:n käytettävissä Lahtea vastaan.

Lahden pelaajatilanne helpottuu. Ivan Solovjev on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa kokoonpanoon. Myös Hassan Sesayn ja Drilon Shalan pelaaminen on mahdollista. Sivussa tositoimista jatkaa vielä Rafael. Mikko Kuningas on puolestaan vielä Fluminensen U-19 joukkueen mukana, eikä ole käytettävissä tässä ottelussa.

Vielä ehdit ostaa lippusi tähän huippuotteluun ennakkoon netistä (http://www.ticketmaster.fi/event/fc-lahti-hjk-tickets/173271) tai Lippupalvelun toimipisteistä, jotka Lahdessa ovat Makuuni Laune (Launeenkatu 14) ja Makuuni Vapaudenkatu (Vapaudenkatu 10). Tällä tavalla säästät rahaa ja vältät portilla olevia ruuhkia!

Alkaako jommankumman joukkueen viikonloppu voitokkaissa tunnelmissa vai osoittautuuko paremmuuden osoittaminen mahdottomaksi tehtäväksi 90 minuutin aikana?

FC Lahti – HJK 20.05.2016 klo 18.30 @Kisapuisto

– Miko Heikkinen