placeholder

Otteluennakko: FC Lahti – HIFK

FC Lahti taistelee lauantaina paikasta eurokentille, HIFK sarjapaikastaan. Kuhnurit tarvitsee tavoitteen saavuttamiseksi voiton ja samalla apuja Ahvenanmaalta, jossa Ilveksen pitää voittaa IFK Mariehamn. HIFK:n puolestaan pitää saada täysi pistepotti ja PS Kemin hävitä, että punapaidat välttäisivät putoamiskarsinnan. Asetelmat ovat siis kaikin puolin kutkuttavat.

Kuhnureiden osalta tavoite on kristallinkirkas – joukkue haluaa katkaista tappioputken ja päättää kauden voittoon kotiyleisön edessä.

– Sitten katsotaan, auttaako se meidät eurokentille. Emme voi ajatella, että saisimme apuja muualta, koska itse olemme tähän pisteeseen ajautuneet. Kaikki on kuitenkin mahdollista. Valoja ei ole vielä sammutettu, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas korostaa.

– Olemme aikaisempinakin vuosina nousseet suosta ja selättäneet vaikeat vaiheet. Emme laita päätä pensaaseen, vaan pelaamme loppuun asti ja raavimme voiton keinolla millä hyvänsä.

Kauden keskinäiset kamppailut ovat molemmat menneet FC Lahden nimiin. Ensin Helsingissä Kuhnurit juhli 2-1 vierasvoittoa ja Lahdessa mustapaidat tykittivät tulostaululle lukemat 4-1. Kaiken kaikkiaan joukkueiden väliset taistot ovat olleet erittäin värikkäitä ja maalirikkaita, eikä yleisö ole jäänyt kylmäksi.

Lauantaina voi sään puolesta paleltaa, mutta kentällä nähdään varmasti tulta ja tappuraa. Oman mausteensa otteluun tuovat arktiset olosuhteet.

– Peli ei tule olemaan kaunista, koska lumet tulivat maahan, mutta se on mitä se on ja peliä pitää sopeuttaa sen mukaan. Pelaamme tehokasta futista, tehdään se mitä on tehtävissä ja otamme sen voiton, ”Toke” päättää.

Kauden päätöskierroksen ottelu FC Lahti-HIFK pelataan Lahden Stadionilla lauantaina 28.10. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Laita vedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea:

Tunnusta väriä! FC Lahden fanituotteet kätevästi verkkokaupastamme > seamchip.fi/fclahti