placeholder

Otteluennakko: FC Lahti – HIFK

FC Lahdella alkaa tiistaina kova puristus, kun joukkue kohtaa kahdeksan päivän sisään niin HIFK:n, JJK:n kuin PS Kemin. Edessä ovat siis erittäin tärkeät koitokset loppukautta ajatellen.

– Todella tärkeä viikko. Nyt haetaan suuntaa, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo.

– Emme ole kaukana kakkossijasta, koska kaikki ovat pelanneet ristiin rastiin. HJK on karannut, mutta kaikki muu on auki. Meidän pitää alkaa ottaa täysiä pistepotteja, ”Toke” jatkaa.

Edellinen ottelu Kemissä päättyi 1-1 pistejakoon. Yksi piste ei tyydyttänyt joukkuetta, mutta pelissä oli hyviä aineksia jatkoa ajatellen. Valmennus muutti pelitapaa suoraviivaisemmaksi, joka toi FC Lahdelle ottelussa tukuittain maalipaikkoja. Vain viimeistely ontui.

– Saimme jonkun tilaston mukaan ottelussa 15 laukausta, joka on aika paljon enemmän kuin aikaisemmin. Se oli hyvä suuntaus ja siitä olisi tarkoitus jatkaa.

Nyt Kuhnureiden haasteena on HIFK, joka otti viime kierroksella tärkeän voiton JJK:n vieraana.

– Myös HIFK on ollut selvästi suoraviivaisempi edelliset pari peliä verrattuna alkukauteen. Vastassa on rutinoitunut ja taitava joukkue, jonka itseluottamus nousi voiton myötä, Korkeakunnas tietää.

FC Lahden pelaajatilanne on hyvä, sillä poissa ovat ainoastaan flunssasta toipuva Miikka Mujunen ja pitkäaikaispotilaat Drilon Shala sekä Pavel Osipov.

Joukkueiden edellinen kamppailu päättyi FC Lahden 2-1 vierasvoittoon. Tuolloin Kuhnureiden maaleista vastasivat Stenio sekä Mikko Kuningas.

FC Lahti – HIFK pelataan tiistaina 27. kesäkuuta Lahden Stadionilla klo 18.30. Ottelu on katsottavissa livenä IS Extra ja Ruutu+ palvelussa. Pääset striimin pariin tästä:

Laita vedot sisään tästä ja tuet samalla myös FC Lahtea:

FC Lahden kausikortit saat myös kätevästi verkkokaupastamme: https://www.seamchip.fi/fclahti