OTTELUENNAKKO: FC Lahti haluaa katkaista tappioputken

Lauantai on pelipäivä ja FC Lahti jatkaa pisteiden metsästystä Ykkösessä. Vieraaksi Kisapuistoon saapuu tappioitta kautensa aloittanut Turun Palloseura. Ottelu alkaa kello 15 ja siihen on vapaa pääsy.

Kotijoukkue FC Lahti on kärsinyt Ykkösessä kaksi niukkaa kotitappiota kahdessa edellisessä kotiottelussaan. Viime sunnuntaina lahtelaiset nousivat lopussa taistelemaan pisteistä, mutta Esbo Bollklubb vei voiton lukemin 2–1. Lahden osuman iski tarkasti Anniina Jurvanen. Tappiot ovat pudottaneet Lahden sarjassa seitsemänneksi, joten tavoitteena on kääntää luisu ja napata täydet pisteet.

Vierailija Turun Palloseura tippui viime kauden päätteeksi Kansallisesta Liigasta Ykköseen. Seura haluaa nousta takaisin pääsarjaan ja on aloittanut kautensa hyvin. TPS on voittanut neljä ottelua ja pelannut kertaalleen tasan. Turkulaiset ovat sarjassa toisena. Viime sunnuntaina TPS kävi hakemassa arvokkaan 4–1-voiton KTP:stä. Laura Linnala iski hattutempun ja yhden osuman iski Jadelen Knös.

Linnala onkin iskenyt viidessä pelaamassaan ottelussa kahdeksan maalia ja on sarjan vaarallisin hyökkääjä tällä hetkellä. TPS:n hyökkäyspelaaminen on muutenkin monipuolista, joten Lahti saa olla erittäin tarkkana koko ottelun ajan. Onnistuuko Lahti torppaamaan vierailijan vaaralliset hyökkääjät ja iskemään kotiyleisön tuella tarvittavat maalit?

FC Lahti – TPS 18.5.2024 kello 15.00 Kisapuistossa!

FC Lahden naisten edustusjoukkueen peleihin on vapaa pääsy. Myynnissä on kuitenkin kannatuskausikortteja. Osta omasi ottelutapahtumasta, FC Lahden toimistolta tai verkkokaupasta tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta