OTTELUENNAKKO: FC Lahti hakee kolmatta voittoaan

Sunnuntai on pelipäivä ja FC Lahti jatkaa pistejahtiaan Ykkösessä. Kahdella komealla voitolla kautensa aloittanut Lahti saa Kisapuistoon vieraakseensa Vantaan Jalkapalloseuran. Ottelu alkaa kello 15 ja siihen on vapaa pääsy.

FC Lahti on avannut kautensa kahdella voitolla. Avauskierroksella Lahti kaatoi Kisapuistossa Ilveksen kakkosjoukkueen. Viime viikonloppuna Lahti haki komean 2–0-voiton Raumalta Pallo-Iirojen vieraana. Ottelun molemmat maalit iski Cecilia Murtonen. Lahti jatkaa tappioitta yhdessä Turun Palloseuran ja Vasa IFK:n kanssa ja lahtelaiset ovat ennen viikonlopun otteluita maalieron turvin toisena.

Vierailija Vantaan Jalkapalloseura on puolestaan kärsinyt kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussaan tappiot. Avauskierroksella VJS jäi KTP:n jyrän alle ja viikko sitten VJS taisteli Oulu Nice Socceria vastaan kotonaan. VJS nousi kahden maalin takaa tasoihin Emilia Rautasolan ja Helmi Kumpulaisen maaleilla, mutta ONS iski vielä seitsemännellä lisäaikaminuutilla voitto-osuman.

VJS on kahdella tappiolla tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä. Vantaalaiset ovat silti erittäin iskukykyinen joukkue. Lahti saa olla koko ottelun ajan tarkkana, jotta täydet pisteet jäisivät mastojen varjoon.

FC Lahti – VJS 28.4.2024 kello 15.00 Kisapuistossa!

Otteluun on vapaa pääsy, mutta naisten edustusjoukkueen kannatuskausikortteja saa ottelutapahtumien lisäksi FC Lahden toimistolta ja verkkokaupasta tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta