placeholder

Otteluennakko: FC Lahti – FF Jaro

FC Lahden taival Veikkausliigassa jatkuu sunnuntaina, kun piskuinen FF Jaro saapuu Kisapuiston stadionille.

Lahdella on menossa kauden vahvin jakso tällä hetkellä. Se on onnistunut voittamaan kolme edellistä liigaottelua putkeen. Voitot ovat tulleet SJK:sta (1-0), Ilveksestä (3-1) ja vieraskentällä FC Interistä (2-0). Lahden pelaamisesta on tullut alkukauteen peilaten aiempaa yhtenäisempää, mikä on ollut tärkeä tekijä voittojen taustalla. Joukkue puolustaa kurinalaisesti, mistä osoituksena vain 13 päästettyä maalia. Maalinteko-ongelmat tuntuvat pienentyvän peli peliltä, vaikka edelleen Kuhnurien osumisprosentti voisi olla parempikin. Esimerkiksi Interiä vastaan Lahti olisi voinut kaunistella loppulukemat paljon suuremmiksi paremmalla viimeistelyllä.

Jaro on hävinnyt kaksi edellistä peliään, joten sen kurssi on päinvastainen kuin Lahdella. Jaro on ollut perinteisesti erittäin haastava vastustaja Lahdelle, eikä helppoa iltapuhdetta ole tälläkään kertaa luvassa. Alexei Eremenko Seniorin luotsaamasta nipusta löytyy paljon taitavia ja vaarallisia pelaajia, kuten hyökkäyspäässä viilettävät brassihyökkääjä Denis ja taitava 10-paikan taikuri Jose Manuel Rivera. Eremenkon joukkueesta löytyy myös useampi nuorukainen, jotka ovat esiintyneet pirteästi tällä kaudella. Nämä kiinnostavat nimet ovat Joona Veteli, Serge Atakayi ja Eremenkon oma poika Sergei.

Lahti saa näillä näkymin otteluun käyttöönsä koko miehistön.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Pietarsaaressa 1-1 -tasapeliin. Onnistuuko jompi kumpi kaivamaan tällä kertaa täyden pistepotin?

FC Lahti – FF Jaro 02.08.2015 @Kisapuisto klo 18.30 ->

– Miko Heikkinen