placeholder

Otteluennakko: FC Lahti – FC Inter (LC)

FC Lahti kohtaa Liigacupissa perjantaina FC Interin klo 15.00 alkaen Mukkulan kuplahallissa.

Kuhnurit aloittivat taipaleensa Liigacupissa viime lauantaina, kun se kaatoi HIFKin lukemin 1-0 Mikko Kuninkaan maalilla. Lahti osoitti olevansa vuoden ajankohtaan nähden hyvässä iskussa. Täysin ehjään 90-minuuttiseen se ei vielä kuitenkaan kyennyt.

– Hyvin alussahan tässä ollaan. Ollaan lähdetty uutta pelitapaa rakentamaan. Siinä on paljon parannettavaa ja uusia kehityskohteita on paljon. Tietyt pääpaino alueet on mihin keskitytään harjoituksissa. Kokonaisuutta pyritään saamaan valmiimmaksi. Joukkue on oivaltanut sen ja suunta on oikeanlainen. Talvella pelataan aktiivisella ja aggressiivisella tavalla, lahtelaisten pääkäskijä Toni Korkeakunnas selventää.

Vastaan asettuva Inter aloitti Liigacupin omalta osaltaan päivää aiemmin kuin Lahti. Se kohtasi viime perjantaina kotikentällään nousijajoukkue PK-35:n ja tahkosi maalittoman tasapelin. Inter vastaa kenties talven kovimmasta pelaajasiirrosta tähän mennessä. RoPSin takalinjoja jykevällä otteella viime kaudet tilkinnyt Faith Friday Obilor vaihtoi seuransa Interiin vastoin yleisiä odotuksia. Obilorin siirtoa ulkomaille pidettiin nimittäin jopa itsestäänselvyytenä. Löytyy Interin ryhmästä muitakin mielenkiintoisia pelaajia. Keskiakselille Inter hankki äskettäin kokeneen senegalilaisen Pape Habib Sow´n. Turkulaisten keskikentältä löytyy myös superlupaus Kaan Kairinen, joka on herättänyt kiinnostusta aina Juventuksessa asti.

Lahti ei saa jalkeille ihan parasta mahdollista kokoonpanoa. Sivussa tositoimista ovat edelleen Jussi Länsitalo, Duarte Tammilehto, Driton Shala ja Miikka Mujunen. Paavo Voutilainen on puolestaan palannut maajoukkuereissultaan ja on käytettävissä. Kokoonpanossa aivan uutena miehenä nähtäneen Fluminensesta lainalle saapunut keskikenttäpelaaja Bonilha. Toinen brasilialainen lainapelaaja eli Euller ei sen sijaan ole vielä pelikunnossa.

Fanseat.com näyttää ottelun myös suorana verkkolähetyksenä sivuillaan, fanseat urheilukanava näkyy myös kaapelissa Elisa Viihteen paketissa -> http://fanseat.com/#home

FC Lahti – FC Inter 29.01.2016 klo 15.00 @Mukkulan kuplahalli

Liput 10/5€ (portilta ostettaessa suositellaan mukaan otettavaksi tasarahaa) -> http://www.lippupalvelu.fi/event/fc-lahti-fc-inter-lippuja/171211