Otteluennakko: FC Lahti – FC Haka 12.12.2019

Kotijoukue FC Lahti siirtyi uuteen valmennukseen kauden päätteeksi. Ilir Zenelin johtama valmennustiimi on nyt työskennellyt pelaajien kanssa hieman yli viikon. Harjoituksissa tempo on ollut kova ja mukana on ollut paljon nuoria testipelaajia, kuten esimerkiksi hyökkääjä Mustafa Beyai. Kokeneista pelaajista mukana ovat olleet muun muassa Mikko Viitikko ja Matti Klinga. Päävalmentaja Ilir Zeneli odottaa, että pääsee hän pääsee näkemään ottelussa, kuinka testipelaajat pysyvät vauhdissa mukana.

– Haka on tulossa vastaan ja pääsemme näkemään testipelaajia tositoimissa. On hyvä nähdä, kuinka testipelaajat pysyvät vauhdissa ja kuinka he sopeutuvat. Ottelussa näemme myös kenties pieniä pelipaikkakokeiluja. Emme ole vielä keskittyneet juurikaan taktisiin asioihin, vaan olemme tehneet fyysistä puolta. Pieniä nyansseja hyökkäyksestä ja puolustuksesta on käyty läpi, mutta pääasiassa keskitymme löytämään pelaajille sopivia rooleja, joissa heidän vahvuutensa palvelisivat parhaiten seuraa, Zeneli kertoo hyväntuulisena.

FC Haka nousi viime kauden päätteeksi takaisin liigaan näytöstyyliin. Joukkue hävisi Ykkösessä vain kertaalleen, eikä tasapelejäkään kertynyt kuin kaksi. Liiganousija vahvisti marraskuun aikana valmennustaan. Teemu Tainio sai aisaparikseen valmennukseen Mikko Mannisen. Myös Haka on harjoitellut joulukuun alusta. Viimeisimpänä Haka vahvistui maalivahti Joonas Immosella ja toppari Seth Saarisella. Valkeakoskella joukkueen runko alkaakin olla kasassa.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime joulukuussa Mukkulassa. Tuolloin Lahti nuiji vieraat lukemin 3-0. Lahtelaisten maaleista vastasivat Jasin Assehnoun, Tomi Kult ja Teemu Jäntti. Virallisissa otteluissa joukkueet ovat historiassa kohdanneet jo 40 kertaa.

Pystyykö nuori lahtelaisjoukkue kaatamaan yhdeksänkertaisen mestarin?

FC Lahti – FC Haka 12.12.2019 kello 14.30 Mukkulan kuplassa!

Otteluun on vapaa pääsy.

Ottelussa on myynnissä myös FC Lahden kausikortteja. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit ja Smartumin kulttuuriseteli, Epassi, Eazybreak, Edenred, Tyky Kuntoseteli ja Virikeseteli.

Kausikortit myös netistä → https://www.seamchip.fi/fclahti