OTTELUENNAKKO: FC Lahti avaa kautensa

Sunnuntai on pelipäivä ja myös FC Lahden naisten edustusjoukkue pääsee avaamaan kautensa. Kisapuistoon saapuu vieraaksi nuori ja nälkäinen Ilveksen kakkosjoukkue. Ottelu alkaa kello 15.00 ja otteluun on vapaa pääsy. FC Lahden naisten edustusjoukkueen kannatuskausikortteja saa ottelusta ja FC Lahden verkkokaupasta tästä.

FC Lahti lähtee toiseen Ykkösen kauteen hiemaan uusiutuneella ryhmällä. Tukku avainpelaajia siirtyi Kansalliseen Liigaan, mutta omat nuoret pelaajat ovat talvella ottaneet enemmän vastuuta ja lisäksi liikennettä on ollut myös Kansallisesta Liigasta kohti Lahtea. Viime kaudella hyvin esiintyneiden Henriikka Haapalan, Jia Haapean ja Iida Viljakaisen jatkot olivat nuorelle joukkueelle tärkeitä. Talven harjoitusottelut ovat menneet tuloksellisesti hyvin ja nyt Marko Salon luotsaaman joukkueen pitää siirtää hyvä vire sarjapeleihin.

Vierailijaksi saapuva Ilveksen kakkosjoukkue koostuu paljolti seuran B-junioreista. Joukkue menetti yhden viime kauden avainpelaajista, kun Elli Näsman siirtyi Ruotsiin. Viime kaudella Ykkösessä onnistunut Elli Mäkipelkola saaneen vastuuta enemmän myös Kansallisessa Liigassa, kuten myös suurlupaus Tessa Perttula.

Molempien joukkueiden pelaajalistat ovat täynnä nuoria pelaajia, jotka haluavat mennä urallaan eteenpäin. Odotettavissa on vauhdikas kamppailu, sillä joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat tarjonneet aina suurta draamaa ja vauhtia. Kumpi avaa kautensa voitokkaasti?

FC Lahti – Ilves/2 14.4.2024 kello 15.00 Kisapuistossa!

Otteluun on vapaa pääsy. Kioski palvelee ottelun ajan ja kioskista saa ostetty naisten edustusjoukkueen kannatuskausikortteja 50 euron kappalehintaan.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta