Onni Hänninen maajoukkueeseen

FC Lahden Onni Hänninen on valittu Erkka V. Lehtolan valmentamaan alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen. Maajoukkue kohtaa elokuun lopulla tuplamaaottelussa Islannin. Joukkue valmistautuu lokakuussa alkaviin EM-karsintoihin.

Hänninen on pelannut tällä kaudella FC Lahti B:ssä. SM-sarjassa pelejä on kertynyt seitsemän ja maaleja neljä. Hänninen on käynyt myös harjoittelemassa FC Lahden edustusjoukkueen mukana. Hän kokee kunniana päästä edustamaan Suomea.

– On aina hienoa edustaa omaa maataan ja hienoa päästä pelaamaan ensimmäisiä maaotteluita. Fiilikset on hienot. Valitettavasti kukaan ei pääse katsomaan, kun ottelut pelataan suljettujen ovien takana. FC Lahden liigajoukkueen treeneissä olen yrittänyt pysyä liigavauhdissa. Tempo on tosi kova, kovempi kuin junnuissa. Treeneissä mennään paljon kovempaan ja tilanteisiin mennään täysillä, Hänninen päättää.

Maaottelut pelataan pääkaupunkiseudulla suljettujen ovien takana vallitsevien rajoitusten johdosta. Suomen Palloliitto kuitenkin lähettää ottelusta suoran lähetyksen omissa kanavissaan. Katso Suomen joukkue kokonaisuudessaan tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen