Munukalle täydet minuutit B:n SM-sarjassa

FC Lahden maalivahti Anton Munukka pelasi keskiviikkona täydet 90 minuuttia FC Lahti B:n maalilla B-junioreiden SM-sarjan ottelussa jyväskyläläistä JJK:ta vastaan. Kisapuistossa pelattu ottelu päättyi lukemiin 3-3. FC Lahden maaleista vastasivat Lauri Ala-Kauhaluoma, Nikke Oksanen ja Bacary Traore. Vierailijoiden Shirman Osso iski kaksi maalia ja Lauri Rutanen yhden.

Kolmesta päästetystä maalista huolimatta Munukka oli hyvässä vireessä. Munukka piti FC Lahtea pystyssä ensimmäisen jakson lopussa ja toisen jakson alussa. Hän torjui ottelun aikana puolenkymmentä läpiajoa. Lisäksi hän venyi komeisiin haamutorjuntoihin läpi ottelun. Torjuntojen ohella Munukka oli käynnistämässä tarkoilla avauksillaan muutamaa potentiaalista hyökkäystä.

FC Lahti B on SM-sarjassa tällä hetkellä sijalla 12. Pisteiden metsästys jatkuu jo lauantaina, kun Kisapuistoon saapuu vieraaksi Tampereen Ilves. Ottelu alkaa kello 14.00.

Lue FC Lahti B:n otteluraportti tästä.

Kuva: Aleksi Tikkala