placeholder

Multanen: Upea matsi meiltä!

FC Lahti avasi kauden voittosaldonsa varsin komealla tavalla kukistettuaan kotikentällä VPS:n peräti lukemin 4-0. Lahtelaisten maalit merkittiin Jasse Tuomisen, Pyry Kärkkäisen, Aleksi Paanasen ja liigadebytantti Fareed Sadatin nimiin.

Lahti vei ottelua mielin määrin toisen puoliajan alkua lukuun ottamatta, jolloin VPS sai otetta pelistä. Lahtelaisten avausmaalin syöttänyt Kalle Multanen oli tyytyväinen joukkueensa voittoon. Lahti oli laatinut VPS:n varalle pelisuunnitelman ja se puri täydellisesti.

– Voittoa ollaan tässä haettu ja vielä millä tavalla se tuli, oli upea matsi meiltä. Me onnistuttiin todella hyvin siinä, miten oltiin valmistauduttu tähän matsiin, Multanen iloitsee.

– Vähän jouduttiin puolustaa jonkin aikaa enemmän. 3-0 maali, niin se oli taputeltu siinä, Multanen jatkaa.

Multanen oli vahvassa roolissa lahtelaisten ensimmäisessä maalissa, missä hän merkkautti itselleen syöttöpisteen Jasse Tuomisen maaliin.

– Ensimmäinen maali oli juuri sellainen, mitä oltiin käyty läpi. VPS lähti avaamaan lyhyellä, Duartelta (Tammilehto) todella hyvä riisto siinä. Pääsin siirtää siihen Jasselle boksin sisään ja hän pisti kivasti sisään, Multanen kertaa maalia.

Multanen oli ensimmäistä kertaa tämän kauden liigapeleissä avauskokoonpanossa ja pelasi reilun tunnin verran.

– Ihan OK. Maali oli tietysti saanut tulla, olisi ollut kiva tehdä. Tyytyväinen, että pääsi pitkästä aikaa aloittamaan ja voitto tuli, Multanen miettii omaa suoritustaan.

Multasen nuori hyökkääjäkollega, Fareed Sadat, teki heti liigadebyytissään täysosuman.

– Lupaava nuori kaveri, hyvä haastamaan. En ole ennen nähnyt hänen päällä maalia tekemään, nyt pisti todella komeasti sisään. Mahtava debyytti Fareedille, Multanen hehkuttaa.