placeholder

Multanen iloitsi onnistumisestaan

FC Lahti avasi kauden vierasvoittosaldonsa viimein maanantaina, kun se haki komean 4-1 vierasvoiton HJK:n kotistadionilta.

Kuhnureiden avausmaalin tehnyt ja kahdessa muussa maalissa vahvasti mukana ollut Kalle Multanen oli tyytyväinen mies vielä pelin jälkeisenä päivänäkin.

– Todella hyvä maku jäi suuhun. Meiltä ehkä kauden paras peli, hienoin voitto ainakin. Ensimmäinen vierasvoitto ja saatiin aika komeat lukemat, Multanen fiilistelee.

Multanen kellotti kentälle vajaan 70´ minuuttia, jonka jälkeen hän teki tilaa Jussi Länsitalolle. Omaan suoritukseensa hän oli tyytyväinen.

– Olen totta kai tyytyväinen, kun sai maalin tehtyä. Oli kiva itsekin onnistua mukana, Multanen sanoo.

Kahtena edellisenä kautena ykkösen maalikuninkuuden voittanut Multanen on jäänyt tällä kaudella liigassa kahteen täysosumaan. Lukemaan hän ei luonnollisesti ole tyytyväinen.

– Enhän tietenkään tyytyväinen ole ollut. Maaleja on liian vähän. Liian vähän päässyt pelaamaan ja olisi pitänyt paremmin suorittaa, Multanen miettii.

Lahti on palannut maaottelutauolta varsin vahvasti, sillä se on voittanut sen jälkeen molemmat pelinsä maalierolla 6-1.

– Kaksi voittoa meillä alla. Varmasti auttaa loppukautta kohti. Itselle oli myös tärkeätä saada maali, Multanen kertoo.

Perjantaina Lahteen vastustajaksi saapuu sarjataulukon neljänneltä sijalta löytyvä KuPS.

– Hyvä joukkue. Jonkin verran erilainen vastustaja kuin HJK oli. Heidän erikoistilanteissa pitää olla tarkkana. Heillä on isokoinen jengi ja ovat kyllä niissä vaarallisia, Multanen varoittaa.

FC Lahti – KuPS 16.09.2016 klo 18.30 @Lahden Stadion