Mikko Viitikko jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja luottotoppari Mikko Viitikko ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kolmatta kauttaan Lahdessa pelaava helsinkiläislähtöinen Viitikko on kuulunut lahtelaisten runkopelaajiin ja yhteensä hän on pelannut FC Lahdessa 63 liigaottelua ja viimeistellyt niissä yhden maalin. Hän on 26-vuotias ja 190-senttinen.

Viitikko pelasi juniorivuotensa Helsingin Jalkapalloklubissa. Hän löi itsensä läpi nuorena kuitenkin Vaasan Palloseurassa ja siirtyi sieltä Norjaan. Viitikolla oli Norjassa epäonnea ja hän siirtyi FC Lahteen kaudeksi 2019 ja on siitä asti kuulunut lahtelaisten avauskokoonpanoon. Viitikko kertoo jatkavansa Lahdessa mielellään.

– Minusta tuntuu ihan hyvältä jatkaa tutussa ympäristössä. Tämän kauden alussa tuntui siltä, että voimme saavuttaa jotain isoa, mutta nyt kävi, miten kävi. Siitä jäi paljon nälkää ja tulemme ensi kaudella kovempana takaisin. Minusta tuntuu, että minulla on vielä annettavaa tälle joukkueelle ja seuralle. Tietysti on mukava jatkaa tutussa ympäristössä ja viihdyn jengin kanssa. Toivottavasti saamme pidettyä joukkueen suurin piirtein koossa, Viitikko kertoo.

Tällä kaudella Viitikko on pelannut 17 ottelua Veikkausliigaa FC Lahden paidassa. Seuraavan kerran Viitikko ja muut lahtelaistähdet ovat tulessa perjantaina 22.10. jolloin Lahteen saapuu vieraaksi AC Oulu.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala