placeholder

Mikko Kuningas jatkaa kauden loppuun FC Lahdessa

FC Lahden keskikenttäpelaajan Mikko Kuninkaan lainasiirron käsittely brasilialaisseura Fluminenseen siirtyy loppuvuoteen.

Seurojen kesken sovittu laina raukesi tällä erää Brasilian työlupapykäliin.

– Fluminense ilmoitti työlupa-asioiden vaatimusten yllättäneen heidät, eikä siirtoa pystytty Brasilian päässä viimeistelemään. ”Kunkun” pelaaminen kilpailullisesti on oleellista, joten sovimme hänen jatkavan meillä kauden loppuun. Jatkamme asian käsittelyä kauden jälkeen. Tässä tilanteessa järjestely luonnollisesti sopi Fluminenselle, valotti uutta käännettä FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen

Kuningas itse harmitteli lainasiirron kariutumista, mutta vakuutti panostavansa 100 prosenttisesti loppukauteen.

– Harmittaa vähän, kun oli pitkään odottanut tätä mahdollisuutta. En oikeastaan mieti enää muuta kuin, että panostan loppukauteen täällä. Kaikki treenit ja pelit täysillä sekä 100 prosenttisen huolella, Kuningas sanoo.

– Haluan keskittyy tähän kauteen kunnolla ja kun kausi on ohi, niin katsotaan uudestaan miten tehdään. Vähän auki pitää sitä, Kuningas jatkaa.

Joukkueen pelit jatkuvat jo huomenna, kun Kuhnurit matkustavat SJK:n vieraaksi. Kauden aikana Lahtea on vaivannut epätasaisuus, eikä joukkue ole onnistunut tiukkoja pelejä kääntämään edukseen. Kuningas sanoo jokaisen tiedostavan ongelmakohdat ja nyt olevan aika siirtyä sanoista tekoihin.

– On puitu jo niin paljon läpi mikä mättää, että kaikki tietää mitä tehdä, että kurssi kääntyy takaisin voittojen tielle. Aika siirtyä sanoista tekoihin. Otetaan joka pelistä kolme pistettä ja kiivetään sarjataulukossa, Kuningas paaluttaa.

Oman alkukautensa Kuningas näkee olleen rikkonainen ja toivookin parempaa loppukautta.

– Alkukausi oli vähän rikkonainen, oli lähtö tiedossa. Nyt on ainakin varmuus siitä asiasta ja toivottavasti tulee parempi loppukausi, Kuningas miettii.