Liigacupin 2023 lohkovaiheen otteluohjelma valmis 

Veikkausliigan kausi 2023 käynnistyy jo tammikuussa Liigacupilla ja lohkovaiheen otteluohjelma on nyt julkaistu. 

Liigacup kaudella 2023 pelataan kahdessa maantieteellisessä lohkossa aiemman kolmen lohkon sijaan. Molemmissa lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja ja sen päätteeksi lohkojen kaksi parasta etenevät suoraan välieriin ja välierien voittajat kohtaavat Liigacupin finaalissa. 

Joukkueet ovat neuvotelleet otteluohjelman keskenään ja kaikki ottelut kummassakin lohkossa on nyt saatu aseteltua. Liigacupin 2023 ensimmäinen ottelu pelataan 21. tammikuuta ja lohkovaihe saadaan päätökseen lauantaina 4. maaliskuuta. Välierät pelataan 18./19.3. ja finaali 1.4. 

FC Lahti aloittaa Liigacupin kotiottelulla FC Honkaa vastaan lauantaina 28.1. Mukkulan kuplahallissa. FC Lahden kausikorteilla pääsee tänä vuonna myös Liigacupin kotiotteluihin.

Ohjelma on tässä vaiheessa vielä alustava ja otteluajankohtiin ja/tai -kenttiin voi tulla vielä tarkennuksia esimerkiksi sääolosuhteiden myötä. 

Otteluohjelma lohkoittain liitteenä. Ohjelma löytyy myös Veikkausliigan verkkosivuilta: http://www.veikkausliiga.com/tilastot/2023/liigacup/ottelut/#stats-wrapper

Tästä kausikorttiostoksille: http://fclahti.fi/shop/