Lauantai oli kiireinen Kuhnuri-päivä

Lauantaina Mukkulan kuplassa oli kiireinen Kuhnuri-päivä. Tulessa olivat niin FC Lahti Akatemia, kuin A- ja B-juniorit. Kentällä kirmasi myös useita Liigacupissa FC Lahden paidassa minuutteja saaneita pelaajia.

Päivän aloitti Akatemia, kun sen vieraaksi Mukkulaan oli saapunut harjoitusottelua varten Mikkelin Palloilijat. Kotijoukkueen kärjessä täydet 90 minuuttia raatanut Rafael onnistui tekemään voittomaalin. Itse ottelu päättyi 2-1. Molemmat lahtelaismaalit olivat komeaa katsottavaa. Avausmaalista vastannut Ibrahim Köse onnistui kovalla kaukolaukauksella heti ottelun alussa. Rafaelin suoritus ei kuitenkaan jäänyt yhtään Kösen maalin varjoon. Konkari sai purkupallon haltuunsa keskiviivan kohdalla ja kääntyi rauhallisesti vastaan rynnänneen topparin ohi. Brasilialainen pääsi yksin läpi ja viimeisteli kliinisesti pallon takakulmaan.

FC Lahden B-juniorit olivat tulessa seuraavaksi. Heidän vastustajaksi saapui SM-karsintaan Vaasan Palloseura. VPS on ollut monien papereissa ennakkosuosikki koko karsintaan ja se näkyi myös kentällä. Vierailijat takoivat itselleen 3-0 -johdon, ennen Lahden kiriä. Ensin Paavo Voutilainen onnistui kaventamaan peliä ja lisäajalla osui vielä Irfan Sadik. VPS säilytti silti loppuun asti johtonsa ja pisteet matkasivat Vaasaan.

FC Lahden A-juniorit kohtasivat harjoitusottelussa Kolmosessa pelaavan Lahden Reippaan. Ottelu päättyi 1-1.