placeholder

Kutsu FC Lahden syntymäpäiväjuhliin

Stadionilta tulee löytymään juhlateltta, jossa juhlat jatkuvat aina ilta yhteentoista asti. Ohjelmaa on luvassa ottelun aikana ja sen jälkeen. Teltalla ohjelmassa on entisten Kuhnuri-tähtien sekä tällä kaudella Hall of Fameen valittujen pelaajien haastatteluja sekä tietysti hyvää musiikkia. Ottelun jälkeen FC Lahden pelaajat liittyvät myös teltan rientoihin mukaan.

Juhlaottelun ruokatarjonnassa on myös erikoisuuksia sillä Meronen saapuu grillaamaan kokonaista sikaa ja ostettavissa on myös Sinuhen FC Lahti –juhlaleivoksia. Lapsille tarjolla luonnollisesti syntymäpäivien kunniaksi FC Lahti –ilmapalloja.

FC Lahti tarjoaa juhlaotteluun erikoishinnat. Liput aikuisilta vain 10 ja lapsilta 5 euroa! Kaikki juniorit pääsevät seuransa verkkareissa jäsenkorttia vilauttamalla otteluun veloituksetta, seuralla tai lajilla ei ole väliä.

FC Lahti kutsuu kaikki seurassa pelanneet pelaajat ja merkittävät työntekijänsä juhlaotteluun veloituksetta. Seuran ex-pelaajilta ja taustoilta toivotaan ennakkoon ilmoittautumisia sähköpostiosoitteeseen: paivi.arpiainen@fclahti.fi.

Tervetuloa, Oi Lahti On!