placeholder

Kuningas: ”Ei paljoa positiivista”

0-0 -tasapelissä VPS:ää vastaan keskikentällä 83´minuuttia huhkinut Mikko Kuningas oli harmissaan lopputuloksesta, mutta antoi tunnustusta omilleen taisteluilmeestä.

– Taisteltiin loppuun asti ja haluttiin sitä voittoa. Taisteluilme oli varmasti ihan hyvä. Mutta niin, ei siinä 0-0:ssa hirveästi positiivista ole, Kunigas sanoo.

Kelvollisen ottelun jälleen pelannut nuorukainen arvioi omaa suoritustaan.

– Itse taistelin mahdollisimman paljon joka tilanteessa. Samoin kuin Ilves-pelissä niin mahdollisimman yksinkertaisena ja pelata helppoja omille. Siinä suhteellisen hyvin onnistuin, Kuningas miettii.

Kuningas oli lähellä tehdä uransa toisen osuman liigatasolla. Ensimmäisellä puoliajalla Kuninkaan antama vapaapotku putsasi pölyjä ylärimasta ja toisella puoliajalla Kuninkaalle tarjoutui loistava maalipaikka, jonka VPS:n maalivahti Henri Sillanpää onnistui kuitenkin torjumaan.

– Se maalipaikka, mikä tuli niin siitä olisi ihan selvästi pitänyt tehdä maali, Kuningas sättii itseään.

Pelin tempo ei noussut missään vaiheessa kovin korkeaksi.

– Ehkä vähän molemmat vajosi. Hitaasti pyöriteltiin. Tiedettiin, että VPS pyrkii niin pelaamaan. Enemmän olisi pitänyt joukkueena hyökätä, enemmän oli sellaista yksinyrittämistä, ”Kunkku” näkee.

Viikon päästä Kuhnurit matkustavat IFK Mariehamnin vieraaksi. Alkuviikosta pelaajille on tiedossa pari vapaapäivää.

– Pieni huili ja sitten seuraavaa peliä kohti. Tämä pitää nollata. Pitää ruveta saamaan niitä kolmen pisteen potteja. Ne ovat tärkeitä, Kuningas päättää.