placeholder

Kummin kanssa kympillä kotiotteluun!

Saapumalla kummin tai kummilapsen kanssa Lahden Kisapuistoon yleisöllä on mahdollisuus ostaa kummilippu edulliseen kymmenen (10) euron hintaan. Lippu sisältää sisäänpääsyn kummille ja alle 17-vuotiaalle kummilapselle Kisapuiston aurinkokatsomoon. Kummilipun voi ostaa Kisapuiston Lyseon puoleiselta portilta.

– Lahden seurakuntien ajatuksena on tällaisella kivalla tempauksella vahvistaa kummilapsen ja kummin välistä suhdetta. On tärkeää, että lapsella on ympärillään aikuisia ihmisiä, muitakin kuin omat vanhemmat. Tempaus liittyy Suomen evankelis-luterilaisen kirkon valtakunnalliseen Kummin kaa -hankkeeseen, kertoo pastori Riku Suokas Lahden seurakuntayhtymästä.

– Kummi ja kummilapsi yhdessä peliin tosi edukkaasti, tämä tarjoaa erinomaisen kivan yhdessä tekemisen mahdollisuuden kummeille oman kummilapsensa kanssa ja olemme tässä innolla mukana. FC Lahti – vetoinen jalkapalloyhteisö on muutenkin kaupungin suurin lasten ja nuorten liikuttaja joten tällainen tempaus istuu meille todella luontevasti, taustoittaa FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen kummitempausta.

Ottelu alkaa maanantaina 18.30 ja FC Lahden pelaajat jakavat ottelun jälkeen nimikirjoituksia Jari Litmasen patsaan luona. Paikalla voi myös ottaa selfieitä oman suosikkipelaajansa kanssa.

Lisätietoja: FC Lahti, toimitusjohtaja Tomi Honkanen, 0400 843 834, tomi.honkanen@fclahti.fi sekä Riku Suokas, pastori, Lahden seurakuntayhtymä, 044 719 1472, riku.suokas@evl.fi