Kultille kaksi maalia Kakkosessa

FC Lahti B pelasi sunnuntaina kotiottelun B-poikien Ykkösessä FC Honka/3:sta vastaan. Lahti karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla ja purjehti lopulta 7-0-voittoon. Tymek Kuzniarek viimeisteli neljä osumaa. Seuraavana FC Lahti B kohtaa paikallisottelussa FC Kuusysin sunnuntaina 8.9. Kisapuistossa.

FC Lahti A vieraili viikonloppuna Turun Kupittaalla ASM-sarjan ottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Turkulaiset voittivat ottelun 1-0 Kasperi Tuomen iskiessä ottelun ainokaisen. A:n seuraava kotiottelu on vasta 15.9.2019 helsinkiläistä Atlantis FC:tä vastaan.

FC Lahdesta Ykkösen AC Kajaanissa lainalla oleva Tim Martinen pelasi 65 minuuttia kajaanilaisten kokoonpanossa 2-2-vierastasapelissä kouvolalaisen MYPAn vieraana. Nurmijärven Jalkapalloseurassa Kakkosessa lainalla oleva Matias Niuta sai puolestaan 80 minuuttia peliaikaa maalittomassa tasapelissä FC Kiffeniä vastaan.