placeholder

KuhnuriTV: Maanoja täydellä rähinällä HIFK:n kimppuun

FC Lahti starttasi kauden 1-1 tasapelillä FC Interin vieraana. Maanoja oli tyytyväinen pisteeseenkin, vaikka myönsikin täyden pistepotin olleen tarjolla. Ensi maanantaina on edessä kuitenkin täysin erilainen koitos, kun HIFK saapuu Kisapuistoon vierailulle. Kyseessä on myös Maanojan ensimmäinen kotiottelu Kisapuiston yleisön edessä.

– Ei ole vielä isoa jännitystä, mutta odotan ottelua innolla. Tässä on vielä viikonloppu aikaa latautua. Maanantaina sitten täysi rähinä päälle, Maanoja kertoo.

Kalavelkoja on Kuhnureilla HIFK:lle maksettavana. Viime kaudella FC Lahti voitti yhden kohtaamisen, pelasi kerran tasan, mutta Kisapuiston 0-5 murskatappio on kaikilla edelleen muistissa.

– Näin sen pelin highlightsit. Varmasti siinä on monelle näytönpaikka, ettei samat lukemat toistu. Parempi olisi toisinpäin, Maanoja hymyilee.

Entä miten Maanojalta sujuu Lahden jalkapalloperheessä portugalin ja venäjän kieli? MIten tapahtuu tuolloin pelinohjaaminen? Vastaus tähän ja moneen muuhun kysymykseen löydät alla olevalta videolta.