Kuhnurikatsaus

FC Lahti kohtasi perjantaina Suomen Cupin karsinnassa vieraskentällä Kuopion Palloseuran. Poissaoloista kärsinyt Lahti taisteli, mutta kuopiolaisten Lucas Rangel puski Ilmari Niskasen esityöstä kotijoukkueen johtoon. Mustapaidoilla oli paikkansa tasoittaa peli, mutta KuPS kesti ja pisteet jäivät Kuopioon. Ottelussa debytoi FC Lahden uusi hyökkääjä Dimitry Imbongo, joka esiintyi kentällä mallikkaasti.

FC Lahti A puolestaan aloitti SM-karsintaurakkansa lauantaina Mukkulassa Käpylän Palloa vastaan. Lahti pelasi ennakkoluulottomasti, mutta KäPan Olli Kaijansilta rokotti erikoistilanteesta. KäPa siirtyi jo 2-0-johtoon ja Lahti joutui vielä vajaalle, mutta taistelu ei päättynyt. FC Lahden Tymek Kuzniarek kavensi, mutta Olli Kaijansilta puski toisen osumansa ja pisteet matkasivat Helsinkiin lukemien ollessa 1-3.

FC Lahden yhteistyöseura Lahden Reipas kohtasi harjoitusottelussa Mukkulassa Kouvolan Sudet. Reipas nappasi tyylipuhtaan esityksen jälkeen 3-0-voiton. Johannes Karjalainen osui kahdesti ja Sakari Jokisen komea kaukolaukaus varmisti lopulta voiton viirupaidoille.

Lue KuPS – FC Lahti -ottelun raportti: http://fclahti.fi/uutiset/2020/01/31/otteluraportti-lahti-kaatui-saappaat-jalassa-kuopiossa

Lue FC Lahti A – KäPa -ottelun raportti: https://www.fcreipas.fi/joukkueet/7025/ottelut/245165/otteluraportti