placeholder

Korkeakunnas: ”Viimeinen silaus jäi puuttumaan”

Kuhnureilla oli ensimmäisellä puoliskolla muutama laadukas tekopaikka, mutta maaliverkon sijasta pallo kolahti kaksi kertaa ylärimaan. Ensin Nosh A Lody ohjasi Jussi Länsitalon keskityksen poikkipuuhun, minkä jälkeen samaa rimaa heilutti Mikko Hauhia. FC Lahti ampui ottelussa kuusi kertaa maalia kohti – tuloksetta.

– Monesti tuollaiset paikat riittäisi voittoon, päävalmentaja Toni Korkeakunnas harmitteli.

– Tämä oli meiltä riittävän hyvä ottelu voittaaksemme. Meillä oli selkeä suunnitelma, jota noudatimme suhteellisen hyvin. Pelasimme hyvin leveyteen ja saimme sitä kautta luotua tilanteita, mutta viimeinen silaus jäi jälleen uupumaan. Meillä ei ole tekopaikoissa riittävää rentoutta, ”Toke” jatkoi.

Toisaalta myös KTP:llä oli mahdollisuutensa, sillä Henrik Moisander torjui kertaalleen Tamás Gruborovicsin laukauksen yläriman kautta selvemmille vesille. Toisella puoliskolla Giorgi Ositashvili osui tolppaan.

FC Lahden osalta ottelusta jäi hieman jossiteltavaa aivan loppuminuuttien ansiosta. KTP:n puolustuksen sekoilun ansiosta pallo oli pompata Aleksi Ristolalle tyhjän maalin eteen, mutta se osuikin matkalla Juuso Salosen käteen. Erotuomari Jani Laaksonen ei kuitenkaan viheltänyt pilliinsä rangaistuspotkun merkiksi.

– Tuomari ei nähnyt sitä tahalliseksi. Kun onnistumisia ei tule, niin tuollaiset jäävät jäytämään, Korkeakunnas myönsi.

KTP-ottelu päätti FC Lahden kolmen ottelun vieraskiertueen. Tuloksina oli värisuora eli voitto, tappio ja tasapeli. Kuhnureiden pelit jatkuvat 3. kesäkuuta kotiottelulla HIFK:ta vastaan.

– Nyt alamme pohtimaan jo seuraavaa peliä. Uskon vahvasti, että tulokset tulevat kääntymään, Korkeakunnas päätti.