placeholder

Korkeakunnas: ”Vihdoinkin alkaa!”

FC Lahti avaa kautensa sunnuntaina Kisapuistossa klo 17.00 alkaen sarjanousija KTP:tä vastaan.

Kuhnureiden luotsi Toni Korkeakunnas odottaa sunnuntaita malttamattomana.

– Vesi kielellä! Intoa täynnä itse ja näkyy samaten ympärillä, että pelaajat ovat pitkään odottaneet. Vihdoinkin alkaa. Olemme ihan valmiita, hyvällä filiksellä, Korkeakunnas hehkuttaa.

”Tokella” on selkeä kuva vastaan asettuvasta kotkalaispoppoosta.

– Hyvin motivoitunut ja innokas. Hyvin useasti sarjatulokkaat ovat keväällä vahvimmillaan. Monesti pääsevät yllättämään. Tässä tapauksessa tuskin niin pääsee käymään. Vastustaja on tiedossa. Aggressiivinen joukkue, joka haluaa voittaa paljon palloja hyökkäyskolmanneksella. Pyrkii välillä pelaamaan hitaampiakin hyökkäyksiä, mutta parhaimmillaan nopeissa hyökkäyksissä, Korkeakunnas tietää.

Korkeakunnas nostaa pari KTP:lle tärkeää nimeä esiin.

– Tamas Gruborovics ja Josh Mulvany ovat KTP:n pelin sielut. Mulvany on luova ja uskaltaa pallollisena tehdä asioita. Tamas silminnähden nauttii siitä, että saa pelata 10-paikka/hyökkääjää. Interissä hän joutui pelaamaan topparina ja keskikentän pohjalla. Jos Joel Mero pelaa, lahtelaisia kiinnostaa varmasti nähdät hänet, Korkeakunnas sanoo.

Kuluvalla viikolla parantuneet sääolot ovat olleet omiaan parantamaan Kisapuiston nurmen kuntoa. Täydellinen se ei silti vielä ole.

– Suhteellisen kuiva, mutta ei se samettia ole. Pelattavassa kunnossa, Korkeakunnas lupaa.

– Pelaajatilanne on hyvä. Henrik Moisander ja Aleksi Ristola ovat pienellä kysymysmerkillä. Jos pelattaisiin mestaruudesta, molemmat pelaisivat. Katsotaan ihan rauhassa, Korkeakunnas valaisee.

Korkeakunnas lähettää terveisensä lahtelaisille jalkapallon ystäville.

– Jatketaan yhdessä kohti unelmia. Siihen me tarvitaan jokaisen lahtelaisen jalkapallon ystävän tuki. Teemme parhaamme ja kaikkemme. Toivottavasti saamme tukea niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä, Korkeakunnas päättää.