placeholder

Korkeakunnas tyytyväinen taisteluilmeeseen

FC Lahti haki sunnuntaina Sonera Stadiumilta yhden pisteen, kun se pelasi HJK:n kanssa 2-2 –tasapelin. Lahden ensimmäinen maali merkittiin HJK:n omaksi maaliksi ja toisesta maalista vastasi Jasse Tuominen. Isäntien maaleista vastasivat Mikael Forssell ja Alfredo Morelos.

Lahti johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta HJK kiri pelin viime hetkillä tasoihin. HJK:lla oli ottelun aikana lukuisia maalipaikkoja, eikä lopputulosta voi sitä vasten peilattuna pitää vääryytenä. Lahtelaiset antoivat kentällä kaikkensa ja siihen päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tyytyväinen. Myös vahvasti esiintynyt HJK sai tunnustusta.

– Taisteluilmeeseen olen tyytyväinen, kaikki antoivat varmasti kaikkensa. Puolustussuuntaan taisteltiin, vaikka paine oli kova. Emme ole tuollaisessa paineessa olleet kertaakaan tällä kaudella. Kotijoukkue oli tosi kova. En ole noin hyvää HJK:ta nähnyt tänä vuonna, Korkeakunnas sanoo.

– Ei loppuun asti pystytty pelaamaan kypsästi. Aika harvinaisesti tuli noin paljon lisäaikaa, se koitui meidän kohtaloksi. Harmittaa, kun voitto oli noin lähellä. Se oli kuitenkin pitkän aikaa toisella puoliajalla selviytymistaistelua, ”Toke” jatkaa.

Kuhnurit kohtasivat viikon sisään sarjan kaksi kärkijoukkuetta eli IFK Mariehamnin ja HJK:n. Kummassakin ottelussa Lahti pystyi venymään tasapeliin ja näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tulevan viikon otteluita kohti.

– Näiden tulosten pitää kasvattaa itseluottamusta. Kahteen seuraavaan peliin lähdemme kuusi pistettä mielessä. Joukkue kasvaa ja kokemuksia karttuu, Korkeakunnas päättää.