placeholder

Korkeakunnas: Tylyt lukemat

FC Lahden matka Suomen Cupissa tyssäsi välieriin, kun se kärsi HJK:n käsittelyssä 0-3 tappion. HJK:n maaleista vastasivat Alfredo Morelos, Obed Malolo ja Atomu Tanaka.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli pettynyt mies ottelun jälkeen.

– Tylyt lukemat. Suunnitelma toimi alkuun ihan hyvin. Tietysti se mureni vähän siinä, kun ensimmäinen hyökkäys ja halvahko maali. HJK:n tasoista joukkuetta vastaan on vaikeata tappioasemasta nousta, ehkä se vaikutti meidän joukkueeseenkin. Puoliajalla muutettiin ryhmitystä ja otettiin riski. Se on sama Cupin matsissa häviätkö yhdellä, kahdella tai tässä tapauksessa kolmella maalilla vai yritätkö tulla tasoihin pelaamalla rohkeammin, Korkeakunnas sanoo.

Viimeistään HJK:n toinen maali teki Lahden tehtävästä haastavan.

– Toisessa maali vahva paitsion tuoksahdus, jäi pahasti harmittamaan. Sitten se on aika mission impossible tuon tasoista joukkuetta vastaan. 0-2 jälkeen joukkue yritti hyökätä puolustuksenkin kustannuksella, Korkeakunnas miettii.

HJK:ta on tällä hetkellä vaikea voittaa.

– HJK pelasi vahvasti. Me tiedettiin, että meidän pitää onnistua täydellisesti. HJK on tällä hetkellä selvästi tämän maan paras joukkue, Korkeakunnas tunnustaa.