placeholder

Korkeakunnas: ”Tätä lisää”

FC Lahti kaatoi keskiviikkona Kisapuistossa hyvän esityksen jälkeen sarjanousija HIFK:in lukemin 2-0. Matheus Alves aloitti maalintehtailun rangaistuspotkusta 70´minuutilla ja heti perään Jussi Länsitalo iski jääkylmän viimeistelyn jälkeen loppulukemat taululle.

Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tyytyväinen mies ottelun jälkeen.

– Olimme tänään hyviä ja halukkaita. Meillä oli selkeä ajatus siitä, miten me pelataan ja pojat kyllä prikuulleen noudatti sitä. Tänään meillä oli joukkue, joka halusi yhdessä tehdä asioita ja voittaa, Korkeakunnas myhäilee.

Ottelussa Lahti oli selvästi parempi osapuoli ja myös tilastot tukivat tätä näkemystä.

– Saimme 18 laukausta aikaiseksi, joista kahdeksan maalia kohti. Vastustaja sai yhden maalia kohti. Se oli huippuesitys meiltä! On pelattu hyvin aikasemminkin ja riittävän hyvin voittaaksemme, mutta tämä oli selvästi meidän yksi kauden parhaista esityksistä, Korkeakunnas sanoo.

Kuhnurit olivat tänään joukkue isolla J:llä.

– Aika paljonhan meitä on moitittu ja on kerrottu jos jonkin näköisiä totuuksia. Oli aika sisuuntunut joukkue. Uskon, että sekin on meitä vähän lisää motivoinut. Ei ole tarvinnut sitä itse juurikaan harrastaa, media on hoitanut sitä ihan meidän puolesta, Korkeakunnas heittää.

– Hyvä voitto! Kaikki kunnia ja kiitos noille jätkille. He olivat upea ryhmä tänään. Ei voi muuta sanoa. Tätä lisää, Korkeakunnas päättää.