placeholder

Korkeakunnas: Peli olisi pitänyt ehdottomasti tappaa

FC Lahti pelasi perjantaina kotikentällään 1-1 –tasapelin Kuopion Palloseuran kanssa.

Lahti oli voitossa pitkään kiinni Jani Tanskan maalilla, mutta kuopiolaiset kirivät rinnalle toisen puoliajan loppupuolella Gbolahan Salamin rangaistuspotkumaalilla. Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas manasi hukattuja maalipaikkoja.

– Näin, että kentällä oli yksi joukkue joka pelasi aika hyvää jalkapalloa. Meillä oli aika paljon paikkoja toisella puoliajalla, mistä peli olisi ehdottomasti pitänyt tappaa. Ensimmäinen puoliaika oli aika tasaista, ei ollut kummallakaan mitään ihmeellistä, Korkeakunnas summaa ottelua.

Lahden hyökkäyspään nuorukaiset Santeri Hostikka ja Jasse Tuominen olivat jälleen pelipäällä aiheuttaen vastustajan puolustajille päänvaivaa.

– Oli kiva katsoa, että nuoret suomalaiset hyökkäyspäänpelaajat dominoivat. Hostikka ja Tuominen olivat alati vaarallisia ja koko ajan loivat painetta vastustajan päähän. Se oli kivannäköistä, ”Toke” kehaisee.

Omiensa pelilliseen ilmeeseen Korkeakunnas oli melko tyytyväinen, mutta lopputulos ei luonnollisestikaan tyydyttänyt.

– Harmittaa, ehkä passiivisin vastustaja, mitä meillä on ollut täällä, muttei pystytty voittamaan. Meidän perisyntimme, että ollaan vähän tehottomia. Kaveri sai halvan rankkarin ja siitä maalin. Poikien pelilliseen ilmeeseen olen aika tyytyväinen, ei voi moittia ja valittaa. Käytännössä samalla porukalla kolmas peli viikkoon ja jalka kulki aika kivasti. Hyvä peli pojilta, mutta lopputulos jäi uupumaan pikkasen, Korkeakunnas miettii.