placeholder

Korkeakunnas mielissään valinnoista

Kuhnurit voittivat kaikki kolme otteluaan heinäkuussa ja lahtelaiset olivatkin hyvin edustettuna Veikkausliigan kuukauden joukkueessa. Joukkueen pääkäskijä Toni Korkeakunnas valittiin kuukauden valmentajaksi ja pelaajistosta Mikko Hauhia, Aleksi Paananen sekä Matheus Alves mahtuivat kuukauden joukkueeseen.

Korkeakunnas oli erittäin mielissään valinnoista.

– Tämä ammatti on semmoista, että yleensä menee niin, kun joukkue pelaa hyvin kaikki on hiljaa. Kun tulee pataan niin se on valmentajan vika. Alkukausi oli raskas, välillä tämmöistäkin tunnustusta. Enemmän minua tyydyttää, että ollaan viimeinkin saatu tulosta. Pelillisesti pelattu kohtuu hyvin aikaisemminkin, mutta nyt on onnistuttu kääntämään pelejä voitoiksi. 9 pistettä lämmittää enemmän kuin tämä tunnustus. Ei voi silti vähätellä, Korkeakunnas ruotii.

Hauhian, Paanasen ja Alvesin valinnat menivät oikeaan osoitteeseen. Heidän lisäkseen Korkeakunnas nostaa esille yhden nimen.

– Osuvia valintoja. Lisäksi Kärkkäisen Pyry on pelanut tosi hyvin, ”Toke” sanoo.

– Paananen on löytänyt paikkansa keskikentän pohjalta. Meidän pelintekijä, joka rytmittää peliä hyvin ja tekee harvoin virheitä. Hänen pelaamisensa on ollut korkealaatuista jo pidemmän aikaan, Korkeakunnas kehuu.

– Alves on ollut pitkän aikaan selkeä ykköshyökkääjämme. Tekee valtavan määrän töitä ja pystyy haastamaan vastustajia. Isommissa liigoissa läpilyömiseksi hänen täytyy saada viimeistelyprosenttia paremmaksi.Tunnollinen kaveri kunhan saadaan viesti perille, mitä sovitaan. Näen ison potentiaalin. Olisi kiva tehdä hänen kanssaan pidempäänkin yhteistyötä, Korkeakunnas toivoo.

– Ikitaistelija Hauhia on saanut vielä vähän lisää viime kaudesta hyökkäyspelaamiseensa. Tietyllä tavalla luovuutta. Nousee keskellekin päin, ei välttämättä laidasta. Monesti on päättämässä hyökkäyksiä, mutta ehtii takaisin puolustukseen. Fysiikkansa takia pystyisi pelaamaan vaikka kaksi peliä putkeen, arvokas kaveri. Johtaja, joka johtaa esimerkillään, Korkeakunnas päättää