placeholder

Korkeakunnas: Kovaa oppia kokematon joukkue saa

FC Lahden voitottomien vierasotteluiden putki sai lauantaina jatkoa Rovaniemellä, kun RoPS oli vahvempi osapuoli lukemin 3-0.

Lopputulos ei kuvaa pelintapahtumia täysin, sillä pelillisesti Lahti oli niskan päällä ja maalipaikkoja joukkueelle siunaantui uskomaton määrä. Kotijoukkue RoPS osoitti kuitenkin tehokkuutensa boksin sisällä ja iski harvoista paikoistaan tarvittavat maalit.

– Meillä oli kymmenkunta erinomaista maalintekopaikkaa. Kolme läpiajoa, rankkari ja avopaikkaa viidestä metristä. Täysin meidän peli, mutta karmeat lukemat. Ei kerro siitä pelin kulusta mitään, mutta tulosta pitää kunnioittaa. Meillä on vaikea vaihe menossa. Ei tehdä hyvistäkään paikoista millään. Kolme ensimmäistä tilannetta tuli, niin heti helähti omissa. Sillä tavalla kovaa oppia kokematon joukkue saa, Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas sadattelee.

Lahti ei luovuttanut missään vaiheessa ja joukkue haki aktiivisesti maalia aina pelin viimeisille sekunneille asti.

– Ei joukkueen hengessä ole mitään ongelmaa. Joukkue yrittää ja taistelee loppuun asti. Tuloksellisesti on vaikeampi pätkä menossa, mutta joukkue on ilmeeltään yhtenäinen ja taisteleva. Ei ole sellaista huolta, että joukkue olisi luovuttanut, Korkeakunnas sanoo.

Nyt Lahti vetäytyy maaottelutauolle ja seuraava peli pelataan 09.09.2016 kello 18.30, kun PK-35 saapuu Lahden Stadionille.