placeholder

Korkeakunnas: Kova vääntö on tulossa

FC Lahti palasi maaottelutauolta väkevästi ja keräsi viikon sisään pelatuissa kolmessa ottelussa yhteensä seitsemän pistettä. Tuohon saldoon voi olla tyytyväinen.

– Pisteitä tullut on tullut kivasti ja kaksi viimeistä ovat olleet pelillisesti erinomaisia. Selkeätä kehitystä on tapahtunut. Takana on kaksi hyvää ja tasapainosta peliä, jossa olemme olleet vastustajaa edellä. HJK-voitto oli varmaan yksittäisistä otteluista seuran historian hienompia tuloksia. KuPS:ia vastaan jäätiin harmittavasti tasapeliin. Paljon hyviä asioita on tapahtunut, joukkueen päävalmentaja Toni Korkeakunnas miettii.

Keskiviikkona Lahti matkustaa PS Kemin vieraaksi.

– Palauteltiin viikonloppuna, kun takana oli kolmen ottelun viikko. Pari päivää on kaikki keskittyminen ollut huomisessa pelissä. Edelleen käyty oman pelin kehittämiskohteita läpi ja paneuduttu vastustaajan tapaan. Kemin kenttä ja joukkue ovat omanlaisiansa. Joukkueemme on hyvässä vireessä ja lähdemme hyvällä itseluottamuksella haastamaan, Korkeakunnas sanoo.

Kemin riveihin elokuussa liittynyt ruotsalaishyökkääjä Erik Törnros on ollut paha pideltävä ja hän on ehtinyt iskemään jo viisi maalia.

– Vaarallinen pelaaja, joka pystyy laukomaan kauempaakin. Kemi on taisteleva ja yhtenäinen joukkue. Kenttä on pieni, eikä kovin hyväkuntoinenkaan. Kova vääntö on tulossa. Nopeasti kääntävät suunnan ja pyrkivät selustaan, ”Toke” arvioi.

Lahden pelaajatilanne on ottelun alla erinomainen. Pitkäaikaispotilaiden Miikka Mujusen ja Drilon Shalan lisäksi poissaolijoita ei pitäisi olla.

– Ei käytännössä ketään pois. Kaikki eivät edes lähde mukaan. Joonas Merosen sormi joka operoitiin talvella, murtui uudestaan, joten siinä tuli takapakkia, Korkeakunnas kertoo.

PS Kemi – FC Lahti 21.09.2016 klo 17.00 @Sauvosaaren Urheilupuisto