placeholder

Korkeakunnas: ”Kova tuomio”

FC Lahti koki kovia VPS:n vieraana, kun se hävisi lukemin 1-3.

Kuhnurit pelasivat hienosti ensimmäisellä puoliajalla ja johtivat peliä Mika Ääritalon komealla kaukolaukausmaalilla.

– Ensimmäinen puoliaika oli erinomaista, olisi pitänyt tappaa peli. Tultiin myös toiselle puoliajalle hyvin. Vastustaja sai vähän painetta ja olimme epätasapainossa tasoitusmaalissa, Korkeakunnas kertaa.

VPS:n tasoituksen jälkeen peli oli tasaista, mutta 71´ minuutilla Xhevdet Gela tuli ulosajetuksi. Sen jälkeen VPS otti pelin täysin komentoonsa.

– Peli ratkesi siihen, naurettava punainen kortti. Vapari tai keltainen kortti maksimissaan. Kova tuomio. Välillä tuomareille sattuu huonompia päiviä ja tänään se koitui osittain meidän kohtaloksi, Korkeakunnas puhisee.

– Sen ulosajon jälkeen liian helposti taivuttiin, olisi pitänyt pystyä paremmin pelaamaan. Ei toivuttu siitä ja peli meni selviytymiseksi. Peleissä sattuu ja tapahtuu joskus ihmeellisiä asioita. Tänään niitä sattui liikaa, Korkeakunnas myöntää.

Kuhnurit saivat ottelussa jobinpostia Gelan ulosajon lisäksi.

– (Henri) Toivomäellä meni nilkka ja on luultavasti pitkään poissa. (Petri) Pasanenkin loukkasi hieman itseään, ”Toke” harmittelee.

Lahdella on mahdollisuus kuitata tappio jo sunnuntaina, kun KuPS saapuu vierailulle Kisapuistoon.

– Tietysti meillä on kotiyleisölle näytettävää. Tälläisen reissun jälkeen ollaan varmasti sisuuntuneita ja nälkäisiä, vaikka joukkue väsynyt onkin, Korkeakunnas lupaa.