placeholder

Korkeakunnas harmitteli arpaonnea

FC Lahti selvitti tiensä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle kukistettuaan viime lauantaina Atletico Malmin lukemin 2-0.

Arpa heitti Lahden otteluparin KuPS/SJK voittajan vieraaksi.

Korkeakunnas olisi kaivannut kotipeliä.

– Ei mikään ideaali arpaonni. Taaskaan ei saatu kotiottelua. Cupissa on ihan sama kenet kohtaa. Eniten harmittaa, että jouduttiin tien päälle. Helpompia vastustajiakin olisi ollut saatavilla. Meillä on rutiinia tästä. Viime vuonna matkustettiin mm. Vaasaan ja Seinäjoelle, Korkeakunnas purkaa tuntojaan.

Lahden loukkaantumistilanteessa ei ole tapahtunut suurempia muutoksia. Aleksi Ristola loukkaantui Atletico Malmia vastaan ikävän näköisesti. Röntgenkuvista ei löytynyt onneksi mitään, joten vamma ei ole luussa. Ristola kävi tiistaina magneettikuvissa. Poissaolon pituus selviää lähiaikoina.

Joitakin toipilaita joukkueessa Ristolan lisäksi on.

– Joukkueessa on hieman pieniä ja isompia vaivoja, Korkeakunnas sanoo kryptisesti.

12.4. pelataan FC Lahden liiga-avaus Kisapuistossa KTP:tä vastaan. Viimeaikaiset viileät säät eivät ole kuitenkaan palvelleet nurmen kasvua, joten pelialustan kunnon yllä leijuu kysymysmerkki.

Korkeakunnas pitää jännityksen yllä yli pääsiäisen.

– En ole uskaltanut katsoa harson alle. Ajattelin pääsiäisen jälkeen katsoa. Siellä pelataan kuitenkin, Korkeakunnas toteaa.

Viime viikolla Lahden pelaajistossa puhalsi muutoksen tuulet. Jani Tanska siirtyi ruotsalaiseen Assyriska FF:ään ja hänen korvaajaksi Lahti pestasi tutun Pyry Kärkkäisen.

Korkeakunnas oli tyytyväinen saadessaan Kärkkäisen paikkaamaan Tanskan jättämää aukkoa.

– Kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Syksyllä oli jo tätä viritystä, mutta ei vielä silloin toteutunut, ”Toke” sanoo.

– Viime vuonna Pyry pelasi paljon keskikentänpohjalla. Minun papereissa hän on toppari ja tulee nyt lähtökohtaisesti toppariksi, Hyvin avaa peliä, on toppariksi hyvin liikkuva, hyvä kaksinkamppailupelaaja. Kokenut pelaaja, kestää painetta ja on meille kaikille tuttu pelaaja. Helppo ja hyvä ratkaisu. Olen oikein tyytyväinen Pyryn paluuseen, Korkeakunnas päättää.