placeholder

Korkeakunnas: ”Ei turhaan Ruotsin kakkonen”

KuPS voitti Lahden kotonaan viime viikon torstaina lukemin 1-0. Tuon jälkeen Lahti on keskittynyt ja valmistautunut Elfsborg – otteluun.

– Luksusta Suomen suvessa, että saa viikon valmistautua peliin. On ollut aistittavissa, että spesiaalia on tapahtumassa. Se on tuonut arkeen lisää draivia selvästi. Innokkaalla jalalla liikenteessä ja kaikki odotetaan tosi mielenkiinnolla, Korkeakunnas tunnelmoi.

Elfsborg on skoutattu todella tarkkaan.

– Aika monta tuntia on käytetty siihen. Tarkka kuva muodostunut. Todella taitava ja pelaava joukkue, pyrkii pallonhallintaan. Joukkue pelaa näyttävästi ja usein hitailla hyökkäyksillä. Ei turhaan Ruotsin kakkonen. Ollaan löydetty juju siitä, miten saataisiin ensimmäisestä ottelusta hyvä tulos, Korkeakunnas kertoo.

– Mielenkiintoisia pelaajia. Tosi kokenut ja rutinoitunut puolustuslinja. Hyökkäyksessä sitten nuorempaa ja vikkelämpää pelaajaa. Maalissa on Premier- ja Bundesliiga kokemusta, Korkeakunnas jatkaa.

Lahden Stadionin nurmi on valmiina koitokseen.

– Kyllä siellä on kentänhoitajat tehneet loistavaa duunia, kenttä on erinomaisessa kunnossa, Korkeakunnas kiittelee.

Pelaajatilanne on torstaita ajatellen hyvä.

– Näillä näkymin ainoastaan Henri Toivomäki ja Leandro Motta ovat sivussa ottelusta. Muuten kaikki ovat mukana, Korkeakunnas päättää.