placeholder

Korkeakunnas: ”Ansaittu palkinto”

FC Lahti haki tuiki tärkeät pisteet mukaansa Ilveksen kotiluolasta, kun se nousi pelin viime hetkillä 2-1 voittoon. Lahden maaleista vastasivat Aleksi Ristola sekä Mika Ääritalo.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli luonnollisesti ottelun jälkeen hyvillä fiiliksillä.

– Hyvä voitto! Joukkue osoitti tänään sydäntä ja taistelutahtoa, mikä oli iso teema tähän otteluun. Olen tosi helpottunut ja iloinen jätkien ilmeeseen, Korkeakunnas kiittelee.

Lahti hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun, mutta niin vain kotijoukkue onnistui tekemään ensimmäisen maalin.

– Vastustaja teki ensimmäisestä tilanteestaan 1-0. Nyt ei lamaannuttu, vaan oltiin entistä sisukkaampia. Reagoitiin takaiskuun oikealla tavalla, ”Toke” sanoo.

– Peli meni aika lailla suunnitelmien mukaan ja tehtiin oikeita asioita taktisesti. Meinattiin kuitenkin taas sössiä, kun ei saatu palloa pömpeliin. Vedot meni ohi/yli ja vastustajan maalivahti (Mika Hilander) otti muutaman gamesaverin. Ansaittu palkinto lopulta, Korkeakunnas jatkaa.

Vaihtomiehet Hassan Sesay, Mika Ääritalo ja Aleksi Ristola olivat käänteentekevässä roolissa voiton takana. Sesay toi vauhtia ja vaarallisuutta vasemmalle kaistalle. Ääritalo ja Ristola iskivät puolestaan maalit mieheen.

– Tosi hyvin onnistui vaihtomiehet. Koko joukkue esiintyi mallikkaasti. Ei suuremmin epäonnistujia, Korkeakunnas kehuu.

Taistelu jatkuu ensi sunnuntaina kotipelissä FC Interiä vastaan.

– Tämä antaa panosta loppukauden peleihin. Seuraava peli on taas iso mahdollisuus, Korkeakunnas päättää.