placeholder

Korkeakunnas: Ainoa mikä jäi tekemättä oli ne maalit

FC Lahti tahkosi sunnuntaina maalittoman tasapelin Kuopion Palloseuran kanssa.

Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pelin kontrolli oli selvästi Lahdella.

– Näin, että olimme aika lailla pelin päällä. Tilastot ovat aina tilastoja, mutta kyllähän me laukaisupaikkoja saimme luotua. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli hyvää ja jouhevaa jalkapalloa meiltä. Oli tyhjääkin maalia pariin otteeseen, mutta viimeistely vähän ontui, Kuhnureiden pääkäskijä Toni Korkeakunnas näkee.

– Meillä oli aika hyvä vire pelaamisessa. Käytännössä pallo oli kaverin kenttäpuoliskolla. Ainoa mikä jäi tekemättä oli ne maalit. Kaiken kaikkiaan hyvä, kypsä ja tasapainoinen esitys, ”Toke” summaa.

Toisella puoliajalla KuPS pääsi peliin paremmin mukaan, kun otteluruuhkan tuoma rasitus alkoi näkymään lahtelaisten jaloissa.

– Toisella puoliajalla ei päästy niin paljon hallitsemaan kuin ensimmäisellä. Sekin vähän painaa, kun viimeksi oli keskiviikkona peli ja samoilla miehillä tässä mennään. Harmittaa, ettei pystytty peliä voittamaan, Korkeakunnas sanoo.

KuPS:n maalivahti Craig Hill oli vahvassa vedossa.

– Vastustajan maalivahti on tuttu kaveri, pelasi hyvin ja otti ne tilanteet, mitä tuli, Korkeakunnas kehaisee.

Suurin huomio ottelun alla ja jälkeen kiinnittyi kuitenkin Lahden maalilla debytoineeseen Santeri Pakkaseen.

– Meidän maalivahti pelasi aika miehekkäästi. Mekään ei annettu nyt yhtään eteen, niin on paljon helpompaa. Ne vähät tilanteet, mitä tuliin niin selvitti tyylikkäästi. Avaukset pysyi kentällä. Korhosen Ari tekee aika hyvää duunia täällä Lahdessa näiden veskareiden kanssa. Santeri pelasi hienosti, Korkeakunnas jakaa kehuja.