Kierroskatsaus: Poikien U17-joukkue tärkeään voittoon Turussa

Veikkausliiga starttasi lauantaina ja FC Lahden miesten edustusjoukkue raapi avauspisteen Maarianhaminasta. Myös muissa jalkapallosarjoissa pelattiin viikonlopun ympärillä. Lahtelaiset nappasivat arvokkaita pisteitä muun muassa Turusta.

Yhteistyöseura Lahden Reipas kohtasi harjoitusottelussa vieraskentällä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran. HJS voitti ottelun lopulta 2-0. Reipas sai luotua muutaman maukkaan maalipaikan, mutta vastustajan puolustus onnistui peittämään ja blokkaamaan laukaukset. Reipas aloittaa seuraavana Suomen Cupin FC Vaajakoskea vastaan. Suomen Cupin ottelu pelataan vieraskentällä lauantaina 9.4.

FC Lahden poikien U17-joukkue kohtasi SM-karsinnassa lauantaina Turussa FC Interin. Lahti meni ensimmäisen jakson lopussa 1-0-johtoon Akseli Puukon maalilla. Toisen jakson alussa Vilho Huovila lisäsi lahtelaisten johtoa. Inter kavensi, mutta Lahti nappasi arvokkaat pisteet matkaansa. FC Lahden edustusmiehistön Samuel Pasanen pelasi täyden ottelun. Lahti on karsintalohkossaan neljäntenä. Seuraavaksi lahtelaiset kohtaavat lohkojumbo FC Viikingit lauantaina kotikentällä.

FCLahden poikien U15-joukkue puolestaan tasasi pisteet Helsingin Jalkapalloklubin kanssa lauantaina Kisapuistossa lukemin 0-0.

Kuva: Taneli Okkonen