Kierroskatsaus: FC Lahti U17 tasasi pisteet FC Interin kanssa

FC Lahden poikien U17-joukkue kohtasi tiistaina SM-karsinnassa FC Interin. Kisapuistossa pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta piste riitti varmistamaan FC Lahdelle karsintalohkon neljännen sijan ja paikan kesän SM-sarjassa.

Ottelu oli FC Lahden täydellistä hallintaa. Vierailija FC Inter sai ottelun aikana vain yhden laukauksen, mutta Osku Maukosella oli helppo työ liimata se. Lahtelaisista Bacary Traore ja Vilho Huovila osuivat maalipuihin, jonka lisäksi lahtelaisten erikoistilanteet olivat vaarallisia läpi ottelun. Nikke Oksasen kulmapotkuista Lahti loi useita hyviä maalipaikkoja. Inter kuitenkin kesti ja pisteet tasattiin.

FC Lahden miesten edustusjoukkueen Teemu Kettunen pelasi ottelussa täydet minuutit. Hän ei juurikaan joutunut ottelun aikana puolustustehtäviin Interin vetäytyessä syvälle omalle alueelleen. Kettunen esiintyi läpi ottelun varmoin ottein.

FC Lahti päättää SM-karsintansa ensi lauantaina, 11.6. vieraskentällä. Lahtelaiset matkaavat lohkojumbo FC Viikinkien vieraaksi Helsinkiin.

Lue tarkempi otteluraportti tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tomi Saarivirta