Kierroskatsaus: FC Lahti U17 niukkaan tappioon

FC Lahden edustusmiehistön Samuel Pasanen pelasi täydet 90 minuuttia FC Lahden poikien U17-joukkueen ottelussa. FC Lahti U17 kohtasi sunnuntaina Mukkulassa SM-karsintaottelussa Vantaan Jalkapalloseuran. VJS voitti tasaisen ottelun lopulta 1-0.

FC Lahti aloitti ottelun vahvasti, mutta VJS loi vastaiskuista paremmat paikat. Ensimmäisen jakson lopussa VJS purki lahtelaisten kulman ja iski ylivoimalla vastaan. Samu Hyvärinen harhautti rangaistusalueella viimeisen lahtelaispuolustajan ja iski taukolukemiksi 1-0.

Toisella jaksolla Lahti yritti saada kiriään käyntiin, kun VJS väsyi. Edustusjoukkueenkin mukana harjoitellut Nikke Oksanen osui kertaalleen yläputkeen, mutta Lahti ei saanut tehtyä tasoitusosumaa. Näin ollen pisteet matkasivat Vantaalle 1-0-lukemin.

FC Lahti U17 on karsintalohkossaan viiden ottelun jälkeen toisena yhdeksällä pisteellä. Seuraavana lahtelaiset kohtaavat Pallokerho Keski-Uusimaan. Ottelu pelataan Mukkulassa lauantaina 12.3.

Lue FC Lahti U17 – VJS U17 -ottelun tarkempi otteluraportti tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen