Kierroskatsaus: FC Lahden A- ja B-juniorit päättivät kautensa

FC Lahden A- ja B-juniorit päättivät kautensa viikonloppuna. Molemmat joukkueet kärsivät tappion SM-sarjan vierasotteluissa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. FC Lahti A:n lopullinen sijoitus oli seitsemäs, FC Lahti B oli puolestaan viides.

FC Lahti A kohtasi lauantaina HJK:n viidenneksi sijoittuneen HJK:n Talissa. Lahtelaiset saivat otteluun salama-alun, kun Niko Munukka vei FC Lahden johtoon kolmannella peliminuutilla. Jakson puolivälissä Klubi kuitenkin kampesi itsensä tasoihin ja ohi. Lahti sai luotua toisella jaksolla painetta, mutta muutama minuutti ennen loppua HJK rokotti vielä kerran ja nappasi 3-1-voiton. FC Lahden edustusmiehistön Asaad Babiker pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

FC Lahti B pelasi oman päätösottelunsa Klubia vastaan Talissa sunnuntaina. Mestaruudesta taisteleva HJK oli tyly isäntä ja alle kymmenessä minuutissa peli oli jo 2-0. Lahti kavensi, kun Nikke Oksanen osui noin vartin pelin kohdalla. HJK meni toisella jaksolla menojaan ja loppulukemiksi kirjattiin 7-1.

HJK:n voitto ei kuitenkaan riittänyt mestaruuteen, vaan B-nuorissa kultaa juhli Käpylän Pallo. ASM-sarjan voitto meni puolestaan Kuopion Palloseuralle.

Kuva: Taneli Okkonen