Kierroskatsaus: Berat Köse alusti voittomaalin

Lahtelainen jalkapalloviikonloppu oli jälleen vauhdikas. FC Lahden miesten edustusjoukkue taisteli Veikkausliigassa tasapelin Ilvestä vastaan. Naisten edustusjoukkue kohtasi puolestaan kotikentällä Helsingin IFK:n ja FC Lahti U17 Kuopion Palloseuran. Yhteistyöseura Lahden Reipas järjesti Kisapuistossa maalikarkelot.

Lahden Reipas meni kolmesti johtoon

Yhteistyöseura Lahden Reipas kohtasi lauantaina Kisapuistossa Nurmijärven Jalkapalloseuran Kakkosen A-lohkon kärkipään kamppailussa. Reipas meni ensimmäisen jakson loppupuoliskolla 1-0-johtoon Gullit Zolameson osumalla. NJS tasoitti toisen jakson alussa, mutta Joona Tapani kuittasi osuman kymmenen minuuttia myöhemmin.

Viimeisellä vartilla NJS tasoitti jälleen viirupaitojen omalla maalilla. Reipas kuitenkin nousi kahdeksan minuuttia ennen loppua voittoon komealla sommitelmalla. Onuray Köse keskitti, Berat Köse jatkoi pallon saksipotkulla takatolpalle, jossa Miska Verkko sai kunnian siirtää pallon maaliin ja viedä Reippaan 3-2-voittoon.

Reippaan kokoonpanossa oli FC Lahden Daniel Koskipalo, Berat Köse ja maalivahti Anton Munukka. Kolmikko oli avauskokoonpanossa ja onnistui erinomaisesti. Köse syötti yhden osuman ja pääsi muutaman kerran kokeilemaan maalintekoa. Köse vaihdettiin kentältä lisäajalla. Munukka ja Koskipalo pelasivat täydet minuutit.

Reipas jatkaa A-lohkon toisella sijalla. Seuraavan viirupaidat kohtaavat vieraskentällä helsinkiläisen PPJ:n tulevana perjantaina. Seuraava kotiottelu on lauantaina 13.8. Käpylän Palloa vastaan.

FC Lahden naisten edustukselle kirvelevä tappio

FC Lahden naisten edustusjoukkue kohtasi lauantaina Kisapuistossa Helsingin IFK:n Kakkosessa. IFK hallitsi ottelua, mutta Jia Haapea vei lahtelaiset johtoon ensimmäisellä jaksolla. Lahti kesti ensimmäisen jakson lopun paineen, mutta toisella jaksolla IFK iski kahdesti ja nappasi pisteet mukaansa 2-1-voitolla.

FC Lahti on Kakkosessa kahdeksan ottelun jälkeen seitsemäntenä. Lahtelaisilla on edessä kolmen ottelun vieraskiertue. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 27.8. FC Herttaa vastaan.

FC Lahti U17 hallittuun voittoon

FC Lahden U17-pojat kohtasivat Kuopion Palloseuran SM-sarjassa Kisapuistossa lauantaina. Lahti hallitsi ottelua ja iski kolme osumaa toisella jaksolla. Colin Ndabawedje ja Ahmed Aethe osuivat jakson puolivälissä ja Akseli Puukko maalasi ottelun loppulukemiksi 3-0.

FC Lahden edustumiehistöön kuuluvat Akseli Puukko, Samuel Pasanen, Viljami Jokiranta, Teemu Kettunen ja Vilho Huovila olivat kaikki avauskokoonpanossa. Puukko iski yhden osuman. Huovila pelasi 56 minuuttia. Muut kellottivat täydet minuutit.

FC Lahti on sarjassa seitsemäntenä. Seuraavaksi joukkue kohtaa kolmen ottelun vieraskiertueella sarjan kärkijoukkueet FC Hongan, Ilveksen ja Seinäjoen Jalkapallokerhon. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 4.9. Vaasan Palloseuraa vastaan.

Lue Lahden Reippaan otteluraportti tästä.

Lue FC Lahden naisten edustusjoukkueen otteluraportti tästä.