Kesäkuu tarjoaa lämpöä ja futista

Kesäkuussa käynnistyvät FC Kuusysin ja FC Reippaan jalkapallokoulut. Molempien jalkapallokoulut käynnistyvät 3.6. useilla eri lähikentillä. Kuusysin jalkapallokoulu on tarkoitettu vuosina 2012–2020 syntyneille tytöille ja pojille ja Reippaan jalkapallokoulu on tarkoitettu vuosina 2014–2019 syntyneille tytöille ja pojille. Lue FC Kuusysin jalkapallokoulusta lisää tästä ja FC Reippaan tästä.

FC Reippaan jalkapallokoulun päätösturnaus pelataan Kisapuistossa sunnuntaina 16.6. FC Kuusysillä lopputurnauspäivät ajoittuvat ryhmästä riippuen aikavälille 17.-19.6.

FC Lahden miesten edustusjoukkueella on tiivis kesäkuu. Heti kuun alussa sunnuntaina 2.6. Lahti matkaa IF Gnistanin vieraaksi Oulunkylään. Kesäkuun ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 7.6. FC Interiä vastaan. Lahti vierailee kesäkuun aikana myös Oulussa ja Suomen Cupin pelissä Espoossa. Kotona Lahti puolestaan kohtaa Interin lisäksi yöttömän yön ottelussa keskiviikkona 19.6. Gnistanin ja lauantaina 29.6. Ilveksen. Liput ennakkoon myy Tiketti ja kaikki ottelut suorana näyttää Ruutu.

Kalenterin tarjoaa Lainion Akku.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Heidi Nokelainen/Veera Savukoski