KAUSARIT NYT MYYNNISSÄ! Hyödynnä Black Weekin supertarjous!

Tavallinen kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan runko- ja jatkosarjan kotiotteluihin. Sen lisäksi kausikortilla saa yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut. Huomioithan, että kausikortti ei sisällä sisäänpääsyä mahdollisiin europlay-off -karsintaotteluihin. Hintaa tavalliselle kausarille tulee marraskuun viimeisen Black Weekin aikana 89 euroa, jonka jälkeen kortti kallistuu kuukausittain, joten joulukuussa hinta on 99 euroa ja tammikuussa kortti maksaa 119 euroa.

FC Lahden ja Lahden Reippaan yhteiskausikortti sisältää edellisten etujen lisäksi sisäänpääsyn Lahden Reippaan kotiotteluihin. Kortin hinta Black Weekillä on 119 euroa ja tavallisen kausikortin tavoin sen hinta joulukuussa on 129 euroa ja tammikuussa 149 euroa. Reippaan omat kausikortit tulevat myyntiin myöhemmin.

Juniorikausikortti on tarkoitettu 7-15-vuotiaille. Se sisältää sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden kotiotteluihin mukaan lukien Suomen Cup -karsintaottelut ja mahdolliset Cupin kotiottelut finaalia lukuun ottamatta. Lisäksi se oikeuttaa sisäänpääsyyn mahdollisiin europlay-off -karsintaotteluihin. Juniorikausarin hinta on 30 euroa.

Premiumkausikortti sisältää pääsyn kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan ja Suomen Cupin -kotiotteluihin pois lukien mahdollinen finaali. Lisäksi kortilla saa yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut, jokaisen ottelun käsiohjelmat maksutta ja kausarilla saa kaverin veloituksetta mukaan kahteen Veikkausliigan kotiotteluun. Ottelut määritetään myöhemmin. Premiumkausikortti maksaa 199 euroa.

Kortteja saa FC Lahden verkkokaupasta ja FC Lahden toimistolta Urheilukeskuksesta. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti, Smartumin kulttuuriseteli, Epassi, Eazybreak, Edenred, Tyky Kuntoseteli ja Virikeseteli.

VIP-kausikorteista pyydämme teitä olemaan yhteydessä FC Lahden toimistopäällikköön Päivi Arpiaiseen.