Kauden avajaisia vietetään lauantaina Karismassa

Oi Lahti on! Lämpimästi tervetuloa virittäytymään kauden 2023 ennakkotunnelmiin Kauppakeskus Karismaan. FC Lahti järjestää kaikelle yleisölle avoimen lahtelaisen jalkapallokauden avajaistapahtumaan Karismassa lauantaina 1.4.2023 kello 12.00–15.00.

Tapahtuma alkaa kello 12, jolloin paikan päälle on mahdollista saapua jo fiilistelemään tunnelmaa, ostamaan fanituotteita huipputarjouksin, osallistumaan arvontoihin ja kilpailuihin huippupalkinnoilla sekä lämmittelemään ja kikkailemaan pienpelien parissa, ennen joukkueiden saapumista paikalle.

Joukkueet ja pelaajat saapuvat paikalle kello 13, jolloin lavalla alkavat muun muassa sekä miesten, että naisten edustusjoukkueiden esittelyt, pelaaja- ja päävalmentajahaastatteluita, jonka jälkeen on vielä luvassa FC Lahden pelaajien ja joukkueenjäsenten kanssa jutustelua ja nimikirjoitusten jakoa sekä myös mahdollisuus haastaa pelaajia erilaisten pienpelien parissa.

Intersport Karismassa on koko päivän ajan 20 %:n alennus kaikista jalkapallokengistä. Tarjous koskee myös jo alennettuja tuotteita. Menossa mukana avajaispäivässä Intersportin ohella ovat Kauppakeskus Karisma ja Subway.

Olette kaikki erittäin lämpimästi tervetulleita paikan päälle valmistautumaan lahtelaisen jalkapallokauden avaukseen sekä tapaamaan ja haastamaan pienepelien parissa kummankin FC Lahden edustusjoukkueiden pelaajia ja jäseniä!

Teksti: Markus Jokiniemi

Kuva: Taneli Okkonen