placeholder

Kärkkäinen: ”Hyvät pisteet”

FC Lahti haki tärkeän 2-0 vierasvoiton FC Interistä sunnuntaina.

Kuhnureiden takalinjoilla vuorenvarmasti pelannut Pyry Kärkkäinen otti kolme pistettä vastaan hymyssä suin.

– Hyvät pisteet täältä tietenkin. Ei ollut helppoa. Inter painoi varsinkin ensimmäisen puoliajan alussa. Jouduimme vetäytymään ja he saivat hyvin painetta. Boksissa oltiin kuitenkin vahvoja, eikä he maalipaikkoja saaneet. Muutama kaukolaukaus. Sitten saimme iskettyä. Ehkä Interin topparit vähän nukahti siinä. Alves hyvin läpi ja loistava viimeistely. Toisella puoliajalla punaisen kortin jälkeenkin päästiin kahteen nollaan ja peli oli aika lailla taputeltu. Paljon parannettavaa kuitenkin omassa pelissä mielestäni, Kärkkäinen kertaa ottelun kulkua.

Voitto oli lahtelaisille jo kolmas perättäinen ja asemat sarjataulukossa ovat vahvistuneet kohisten. Kautta on vielä runsaasti jäljellä ja Lahdella on hyvät asetelmat jopa mitalisijoja ajatellen.

– On on. Kaikki on mahdollista. Ottelu kerrallaan. Pitää saada voittoja kasaan. Alkukaudella niitä ei ole hirveästi tullut, mutta toivottavasti saadaan vahva syksy pelattua ja katsotaan mihin sillä pääsee, Kärkkäinen sanoo.

Kärkkäinen on ollut pelannut suoritusvarman kauden topparin tontilla ja etenkin kahdessa viimeisessä ottelussa mies on pelannut käytännössä virheettömästi. Mies itse suhtautuu vaatimattomasti omaan kauteensa.

– Ihan ookoo. Ihan hyviä peruspelejä, Kärkkäinen heittää.

Kahdessa edellisessä ottelussa hänen toppariparinaan on toiminut Henri Toivomäki.

– Hyvin on toiminut Toivomäen Henkan kanssa ja linja toiminut kokonaisuudessaan hyvin. Siinä on hyvä pelata. Suhteellisen selkeätä pelaamista kaikilta, Kärkkäinen jakaa kiitosta.