Kari Arkivuo päättää komean pelaajauransa

FC Lahden kapteeni ja maajoukkueen entinen runkomies Kari Arkivuo päättää komean pelaajauransa tähän kauteen. FC Kuusysin kasvatti pelasi urallaan FC Lahden lisäksi muun muassa Sandefjordin, Go Ahead Eaglesin ja BK Häckenin paidassa kolmessa ulkomaisessa pääsarjassa. Maajoukkueessa 38-vuotias Arkivuo on pelannut 56 A-maaottelua.

Arkivuo debytoi FC Lahdessa kaudella 2001. Viiden kauden aikana hän pelasi 101 Veikkausliiga-ottelua ja iski laitahyökkääjänä 12 liigaosumaa. Pitkän Euroopassa vietetyn kiertueen jälkeen Arkivuo palasi kotiin kaudeksi 2020. Viime kaudella hän pelasi 21 ottelua liigassa ja tällä kaudella saldo on jo 14 ottelua. Arkivuo on kertaalleen osunut myös tällä kaudella maaliin.

– Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt, että tämä kausi on ammattilaisurani viimeinen. Olen kiitollinen kaikista vuosista Lahdessa ja ulkomailla. On mahtavaa saada päättää ura juuri FC Lahdessa. Joka tapauksessa loppukausi taistellaan täysillä ja olisi mahtavaa päättää ura mitali kaulassa, Arkivuo kertoo.

Arkivuon taituruutta Lahdessa on mahdollista nähdä FC Lahden paidassa vielä kahdessa runkosarjan kotiottelussa, joista seuraava pelataan maanantaina Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Lisäksi edessä on vielä viisi jatkosarjan ottelua, joista osa pelataan kotikentällä.Tästä liput maanantain FC Lahti – HJK -otteluun.

Arkivuon fanipelipaidat löydät FC Lahti shopista.