placeholder

Kallioinen UEFA-A koulutukseen

FC Reippaan talenttivalmentaja ja FC Lahden liigajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Joni Kallioinen on valittu UEFA A-valmentajakoulutukseen. Koulutuksen taso on toiseksi korkein Palloliiton järjestämistä koulutuksista. Kokonaisuus sisältää myös Valmentajan ammattitutkinnon (VAT). Suomen ylin taso valmentajakoulutuksessa on UEFA Pro.

Kallioinen lähtee mielenkiinnolla oppimaan uutta, vaikka kokemusta lajin parista onkin jo ehtinyt kertyä kosolti ja hän on ollut tekemisissä useiden huippuvalmentajien kanssa.

– Hyvillä fiiliksillä! Koitan kaikessa toiminnassani oppia uutta. Toni Huuhka on tullut mukaan liigajoukkueen valmennukseen. Fysikaalisuus ei ole minun, eikä monen muunkaan valmentajan huippuosaamista. Koitan Huuhkalta oppia sitä puolta, Kallioinen antaa esimerkin.

– Matkan varrella on imetty tietoa mm. Tommi Kautoselta, Juha Maliselta, Toni Korkeakunnakselta ja kaikista koulutuksista. Litmasen Jarin ja Kolkan Joonaksen kanssa on tullut myös paljon myös keskusteltua jalkapallosta. Kurssilla on paljon jalkapalloa pelanneita, tietoa tulee ja keskustelut ovat valaisevia. Tulee hyviä uusia ajatuksia ristiin rastiin, Kallioinen päättää.

Kaikki UEFA A-valmentajakoulutukseen valitut -> http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/valmentajat-uefa-ja-vat-koulutukseen-valittu