placeholder

Kalle Taimi A-maajoukkueeseen

Huuhkajat valmistautuvat otteluillaan syksyllä alkavaan Nations Leagueen. Makedonia-ottelu pelataan 23.3. ja Maltan Suomi kohtaa 26.3.

Toista kertaa maajoukkueeseen valittu Taimi oli yllättynyt kutsusta. Hänen mukaansa myös Espanjan leiri on sujunut hyvin, vaikka leiri on sisältänyt kovaa harjoittelua. Maajoukkuekutsua Taimi pitää hyvänä näytönpaikkana.

– Hyvältähän se kutsu tietenkin tuntuu. Belekin maajoukkueleiri on minulle hyvä näytönpaikka. Pääsen antamaan näyttöjä kovassa seurassa. Maajoukkue saa myös hyvää valmistautumista syksyn Nations Leagueta varten. Henkilökohtaisesti olisi mukavaa, jos saisin tehtyä myös uran ensimmäisen maaottelumaalin. Tämä on minulle tähän mennessä urani suurin saavutus. Toivottavasti en kuitenkaan vielä ole urani huipulla, Taimi naurahtaa.

FC Lahden pelaajista myös Joona Tiainen ja Eemeli Virta valittiin U18-maajoukkueeseen, Paavo Voutilainen, Irfan Sadik ja Teemu Jäntti U19-maajoukkueeseen ja Santeri Hostikka U21-maajoukkueeseen. Lisäksi Artjom Dmitrijev ja Henri Anier saivat kutsun Viron A-maajoukkueeseen.