Juniorikatsaus

FC Lahden juniorit pelasivat jälleen viikonloppuna tiukkoja kamppailuja niin kotona kuin vieraissa. Kentillä nähtiin voiton huumaa ja tappion karvasta kalkkia. Erikoisuutena FC Lahti sai myös yhden luovutusvoiton.

FC Lahti A otti sunnuntaina komean 3-1-voiton SM-sarjassa Vantaan Jalkapalloseurasta helteisessä Kisapuistossa. Lahtelaisten maaleista vastasivat Roope Niskanen ja kahdesti osunut Topias Inkinen. Vierailijoiden kavennusosuman iski Atte Karppinen. FC Lahden edustusmiehistöön kuuluva Asaad Babiker pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Voitto nosti FC Lahti A:n SM-sarjan kymmenenneksi, mutta joukkueilla on hyvin eri määrät otteluita pelattuna. Seuraavaksi Lahti kohtaa vieraskentällä Atlantiksen sunnuntaina 11.7. ja seuraava kotiottelu on sunnuntaina elokuun ensimmäisenä päivänä, jolloin Kisapuistoon saapuu vieraaksi jyväskyläläinen Komeetat.

FC Lahti B puolestaan kärsi sunnuntaina kirvelevän vierastappion Joensuun Mehtimäellä Jipolle. Jippo siirtyi johtoon ensimmäisellä jaksolla Eemil Tannisen osumalla. Lahti haki vimmatusti tasoitusosumaa toisen jakson loppuun asti ja se avasi Jipolle paikkoja. Lopulta Eetu Viitaniemi rokotti lahtelaisia kahdesti ja loppulukemiksi kirjattiin 3-0.

FC Lahti B on SM-sarjassa sijalla 12. Seuraavaksi Lahti kohtaa keskiviikkona 7.7. kotona Kisapuistossa jyväskyläläisen JJK:n. Ottelu alkaa kello 18.00.

FC Lahden T18-joukkue puolestaan sai lauantaina luovutusvoiton tyttöjen Kakkosen kakkoslohkon ottelussa KOPSEa vastaan. FC Lahti johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä. Tiistaina joukkue kohtaa vieraskentällä porvoolaisen FC Futuran.

Kuva: Aleksi Tikkala